top of page
Modern Architecture

El nostre treball

El nostre lema, Power Girl.

El nostre objectiu, que l'esport juntament amb el ball ajudin millorar  la salud física i l'autoconfiança

01

Introducció

Polefy és una innovadora escola de dansa i esport que busca empoderar a noies adolescents i dones a través del ball i l'exercici físic sota el lema "Power Girl". El nostre objectiu és ajudar les dones a guanyar autoconfiança i reduir la baixa autoestima, promovent l'ambició personal i l'empoderament.

model girl  in a pas.jpg

02

Conferencia multitud

Filosofia d'ensenyament

La metodologia d'ensenyament de Polefy es basa en el feedback positiu i el foment de la seguretat en elles mateixes, habilitats que podran aplicar en múltiples àmbits de les seves vides. Creiem que oferint un ambient segur i de suport, les dones es sentiran motivades per desenvolupar-se i créixer tant físicament com mentalment.

03

Oferta Acadèmica

Les nostres classes combinen ball i esport, adaptades a diferents nivells i estils perquè cada alumna trobi l'activitat que més li agradi i s'adapti a les seves necessitats. A més, oferim xerrades i tallers sobre empoderament femení, autoconfiança i altres temes d'interès per a les nostres alumnes.

Estudiantes universitarias

04

Comunitat i xarxes socials

Móvil

La comunitat Polefy és un aspecte fonamental de la nostra proposta. Fomentem la interacció entre les nostres alumnes, creant un ambient de suport mutu i col·laboració. Les xarxes socials de Polefy ofereixen contingut d'interès, com consells d'exercici, històries d'èxit, consells d'autoconfiança i més, per mantenir a les nostres alumnes connectades i inspirades.

05

Instal.lacions i Recursos

Polefy compta amb instal·lacions modernes i equipades per oferir un espai còmode i segur a les nostres alumnes. Els nostres professors són professionals altament capacitats en dansa i esport, així com en tècniques de motivació i empoderament.

06

Obejctius i Projecció a futur

La nostra missió és convertir-nos en un referent en l'empoderament femení a través de la dansa i l'esport. A llarg termini, busquem expandir la nostra escola a nivell nacional i internacional, per ajudar a les dones a assolir els seus objectius i potenciar la seva autoestima.

07

Conclusió

L'escola de dansa i esport Polefy ofereix una experiència única que combina exercici físic, ball i empoderament per a noies adolescents i dones. La nostra metodologia d'ensenyament basada en el feedback positiu i el foment de la seguretat en elles mateixes permetrà a les nostres alumnes desenvolupar habilitats que els seran útils en tots els aspectes de les seves vides.

bottom of page